by Debby Le Febre

See, Feel, Create and Discover!

“Lemon Tree Interior” Lemon Tree Interieurstyling is het interieur adviesbureau in Wassenaar voor de interieur styling van uw woning of appartementen. Als interieurdisigner kunnen wij u begeleiden van ontwerp tot realisatie.

Onze missie is om een interieur te creëren waarin u zich prettig voelt om te wonen en te kunnen genieten van de omgeving. Dit doen wij door altijd een verbinding te creëren tussen binnen en buiten en gebruik te maken van een kleurenpalet en materialen die zowel binnen als buiten weer naar voren komen.


De “Lemon Tree” is voor ons het symbool van het mediterrane klimaat. Het is een boom die meerdere keren per jaar bloeit, heerlijk ruikt en ook in de winter prachtige gele vruchten heeft, kortom een plant waar het hele jaar door van genoten kan worden. 

Dit is ook de sfeer die wij zoeken in het interieur: veelzijdig, natuurlijk en een mooie verbinding tussen binnen en buiten.

In overleg met u creëren wij het interieur dat bij u past en dragen zorg voor de volledige inrichting voor binnen- en buitenshuis.


Lemon Tree Interior biedt een breed scala aan services. Wanneer u net een woning heeft gekocht die u opnieuw wilt inrichten of wanneer u uw woning wilt verhuren en deze aantrekkelijker wilt maken voor huurders. Of gewoon omdat uw huis een update nodig heeft nadat u er lang van genoten heeft en aan een nieuwe look toe bent. 


Wat doen we?

Wij kunnen de totale restyling van uw woning verzorgen, van moodboard tot plattegrond, van shopping list tot volledige herinrichting van uw woning.

Waar?

Lemon Tree Interior is een Nederlands bedrijf en wij kunnen uw inrichtingproject realiseren in zowel Nederland als in andere landen van Europa, zoals Frankrijk, België en Luxemburg. We hebben veel ervaring in het inrichten van vakantiehuizen in bijvoorbeeld Zuid-Frankrijk, maar ook met woonhuizen of appartementen in Nederland en België. zie onze lijst met recente projecten en vraag ons naar de mogelijkheden.Lemon Tree interior is gevestigd aan: middelweg 104 ,2241 AS te Wassenaar.

 
E-mailen
Bellen
Instagram